#kirkapåvestvågøy

Hol/Alter_med_rogn_(Small).JPG

Hol kirke markerer Skaperverkets dag søndag 10. september

Publisert: 07/09-2017 av Marit Plener Gran

Velkommen til vandring og utegudstjeneste i anledning Skaperverkets dag.

Hol menighet inviterer til markering av Skaperverkets dag med tema; "Skaperverket er ikke til salgs".

Vi starter med vandring fra Petvik kirkegård kl. 11.00 og går via Kvalvika til Helldalen.  Det blir korte stopp underveis med tekstlesing, bønn og symbolhandling.  Vandringen tar ca 30 min. før vi går tilbake til Petvika.

Kl. 12.30 startet gudstjenesten ute i Austlia hos Tove og Espen Seierstad, Mortsundveien 144. Flere deltar med lesing og Espen Seierstad vil holde en appell. Gudstjenesten ledes av sokneprest Marit P. Gran

Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe og mulighet til omvisning i miljøhuset til Tove og Espen.

Ta med sitteunderlag og varme klær!  Parker gjerne ved Petvik kirkegård.  Det er noen få plasser hos Seierstad for dem som trenger å kjøre helt bort.

Vi håper mange vil møte opp for å være med både på vandring og gudstjeneste.  Det er selvfølgelig mulig å velge bare en av delene for dem som ønsker det.

VELKOMMEN!

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730