Facebook
 
 

 

Bryllup

Begravelse 

Du er her: Forsiden > Vis artikkel


gammelmhus.jpg

Offisiell åpning av Vestvågøy kirkekontor

Publisert: 11/06-2018 av Anne Lise Haakestad

Vi har fått Vestvågøy kirkekontor. Det blir offisiell åpning fredag 15. juni kl 13.00. Der inviteres ALLE som kan til snorklipp, besøk av biskop, ordfører og de som har jobbet med å realisere bygget.

Så håper vi du er nygjerrig. Bildet av Buksnes menighetshus slik det er her - ja, slik ser det ikke ut lengre! Så kom å se hvordan det nå er blitt. Og stedet er TAMYRA 24.

Siden 2007 har det vært arbeidet med å samle de kirkelige tilsatte på et felles kontorsted på Vestvågøy. Om Vestvågøy kirkekontor ikke rommer alle, så er de fleste samlet. Og det i nye lokaler og gamle lokaler som tilbakeført til sine opprinnelige funksjoner.

Så langt har vi fått en utbygging og fornying som hever kvalitet mange hakk for oss som har vårt arbeid med utgangspunkt i Vestvågøy kirkekontor. Så er det viktig å understreke: For de fleste av de kirkelige tilsattet er kontoret bare et utgangspunkt for arbeidet. Vi vil forsatt at det arbeidet som utføres, tar utgangspunkt i den enkelte kirke og lokale menighet. Vi håper at samlinga av de kirkelige ansatte skal gi base for gode tjenester og aktiviteter som skjer rundt våre 5 kirker, kapell og 13 kirkegårder.


    Bestille / Avbestille Nyhetsbrev fra http://vestvagoy.kirken.no/  


Vestvågøy kirkelige fellesråd

Org. nr: 977 000 734

Tamyra 24, Leknes

 

 

 

Telefon/sentralbord: 760 56730
  E-post: post(at)vestvagoy.kirken.no  

Layout, design og programmering: Lofoten Web