Diakoni/Sommertreff/2018sommertreff/prosesjon_sommertreff_2018.jpg

Stor deltagelse på årets Sommertreff

Publisert: 19/06-2018 av Solveig Utvik

Sist helg deltok over 20 personer fra hele Lofoten på årets sommertreff som ble gjennomført på Gravdal og i Borge kirke. Det ble en flott helg med masse humør og engasjement. For første gang ble deltagere fra Vågakallan med.

Det er 9.gang kirka på Vestvågøy gjennomfører et slik treff for mennesker med utvklingshemming. På grunn av det dårlige været ble lørdagens aktiviteter flyttet inn på Gravdal bedehus. Her har vi oss en tur ut og spiller dart

Siden det både blåste og regnet var det kjempetrivelig med kortspill inne

Søndagen møttes vi i Borge kirke, til fellesskap, øving, middag og gudstjeneste. Dagens tekst handlet om hva det vil har gjør med oss, om å gi og å dele. Teksen om enken som gav av det lille hun hadde ble dramatisert, og sommertreff-koret sang "Vi kan dele av det vi har"

Vågankallan bidro med flott sang, og fikk engasjert menigheten med. Tusen takk for en fantastisk helg, deltagere og gode hjelpere