Buksnes/barn/Hallovenn/123.JPG

Tid for Hallovenn!

Publisert: 30/10-2011 av Tore Bjørsvik

Kjempeartig karneval. Kle deg ut som prinsesse, sjørøver, dyr eller med andre morsomme kostymer og blir med på masse aktiviteter og moro! Sett av mandag 31. oktober kl. 17-19. Vi gir deg alternativet til Halloween, djevelmasker og ondskapsfulle skapninger!

Lekneshallen 31. oktober kl. 17-19

Dørene åpner kl. 16.30

Alder: 3-12 år

Pris: Barn kr. 50,-. Voksne gratis

Kaker og kaffe til alle. Salg av brus og pølser, så ta gjerne er rask og lettvint middag hos oss.

Ingen påmelding – bare møt opp!

Vi har mange spennende aktiviteter som ansiktsmaling, hoppemadrass, sekkeløp, fiskedam, svampekasting og mye mye mer – og for hver aktivitet som er gjnnomført får man godterier i posen. I år kan du velge mellom 20 forskjellige aktiviteter, og kapasiteten er utvidet fra i fjor da over 220 barn koste seg med lekj og gotterier i 2 fulle timer!

Kle dere ut. Flotte kostymer! Mosomme kostymer. Hyggelige drakter - men ikke masker som dekker ansiktet. heller ikke kostymer som etterligner onde skapninger som vi kjenner fra Halloween. Hekser, dracula, zoombier osv er ikke lov. Det er ikke lov å prøve å skremme andre.

BAKGRUNN: Feiringen av Halloween (31.oktober) kom til Norge fra utlandet for ikke så mange år siden.  Hekser, trollmenn, djevler og ondskapfulle skapninger er tema. Barna kler seg ut med forskjellige uhyggelige antrekk. Det virker som at det skjer noe når en tar på seg djevelutstyr. «Trick or treat» eller på norsk «knask eller knep» har fått fritt spillerom.. Mange folk opplevde at ungene gjorde hærverk på bil og eiendom.

Mange småbarnsforeldre ønsker ikke at barna deres skal være med på dette, men gruppepresset fra venner er stort. Det er forståelig at ungene vil «gå Halloween» Det er jo den kvelden i året de kan gå rundt å samle godteri gratis. Dette klinger jo SUPERT i et barns øre.

Halloween er importert fra utlandet. Hva med å lage et helnorsk alternativ hvor vennskap og godhet er sentralt. Vårt tema er «Gode venner» , og motto: «Det du vil at andre skal gjøre mot deg, det skal du gjøre mot dem!»

Hvis vi alle hadde levd etter dette, hadde Norge blitt et fantastisk sted å leve. Alle trenger venner rundt seg. La oss hjelpe hverandre, være snille mot hverandre, bry oss om hverandre. Hallovenn-arrangementet er nå i ferd med å spre seg til hele Norge, nå også i Lofoten. Les mer på www.hallovenn.no

Et smil - et vennskap kan være med å gjøre dagen-uka-livet mye bedre!

Og ville du hjulpet oss med en kake, vaffelrører, muffis eller boller, så sier vi tusen takk. Vi trenger også noen voksne som kan stå på post. Gi tilbakemelding til Ragnhild Bjørsvik på 99042864.

Arr. Søndagsskolen i samarbeid med Buksnes menighet og pinsemenigheten Betel