visitas-2011/kirkestue.jpg

Bispevisitasens dag 5: kirkedag på Lofotsenteret

Publisert: 26/03-2011 av Arne Tveit

Lørdag flyttet kirka inn på kjøpesenteret. Vi hadde fått låne et ledig butikklokale og flyttet inn. Folk i alle aldre besøkte "kirkestua" i de timene vi var der.

www.vestvagoy.kirken.no

Mange benyttet seg av muligheten for å få en samtale med biskopen eller med noen av de andre som var tilstede i kirkestua, gjerne over en kopp kaffe.

www.vestvagoy.kirken.no

Alle menighetene hadde laget hver sine informasjonsplakater om menighetens virksomhet. Det gikk også an å kjøpe bøker, og ta med seg brosjyrer av ulike slag. Mange tente også lys i lysgloben og ba en liten bønn.

www.vestvagoy.kirken.no

På forhånd hadde vi invitert alle barn som tidligere har deltatt på "Lys Våken" eller "Tårnagenter" til å kom i sine T-skjorter og rekvisitter. De fikk skrive ned navnet sitt og få et lodd som gav mulighet for gevinst. Mange barn benyttet også muligheten for å gå gjennom postløpet som var lagt ut i kjøpesenteret.

www.vestvagoy.kirken.no

Organistene våre spilte to små konserter i kjøpesenterets kafeteria.

www.vestvagoy.kirken.no

Registering for postløpet i kjøpesenteret.

www.vestvagoy.kirken.no

Biskopen var med på den høytidelige trekningen. Vi hadde to trekninger.

De som vant lommelykt for deltakelse i postløpet var: Emilie Aanes Pedersen, Dina Nybø Olavsen og Nathalie Åseng.

De som vant lommelykt for å stille i Lys Våken T-skjorte eller med Tårnagentbevis var: Mina E.Hansen, Dina Nybø Olavsen og Melinda Eriksen

www.vestvagoy.kirken.no

De mange gode besøkene gjør det fristende for oss å ha flere slike kirkedager, kanskje i forbindelse med høytidene?