Fasteaksjon/Yohana__gronssaksboden_KN2011.jpg

Fasteaksjon om en uke

Publisert: 05/04-2011 av Solveig Utvik

Tirsdag 12.april arrangerer alle menighetene i Lofoten årests fasteaksjon. Det blir innsamling der konfirmanter og andre går med bøsser fra dør til dør.

Tema for årets aksjon er "Det handler om rettferdighet", og tar opp blant annet uretterdige handelsystemer. Fokusland er Tanzania der vi får høre om mennesker som får hjelp ved å klaer seg ved å være med i låne-og sparegrupper. Ved å delta i Fasteaksjonen kan vi være med å hjelpe mennesker til å hjelpe seg selv.

De fleste menighetene trenger flere bøssebærere, så ta kontakt med ditt kirkekontor hvsi du kan sette av 2 timer tirsdag 12.april og være med på årest viktigste gåtur. Eller kontakt distriktkontakt Solveig Utvik på 99417107. Medmennesker i andre deler av verden trenger deg!