Stamsund/stamsund-speidere.JPG

Bygdekveld i Stamsund med innlagt speiderjubileum

Publisert: 14/04-2011 av Kjersti Konsmo

Onsdag 13.april arrangerte stamsund diakoniutvalg bygdekveld på dag- og velferdssenteret. Stamsundspeiderne deltok også, som en markering av at speiderne i Norge feirer 100 år i år

www.vestvagoy.kirken.no

Over 80 personer, unge som gamle, deltok. Vi hadde en kjempetrivelig kveld sammen. Roar Nilsen og Arnulf Pettersen gledet oss med trekkspill og sang, Aud  Meaas Sigurdsen delte noen påsketanker med oss, vi hadde allsang, god mat og loddsalg med mange fine gevinster.

www.vestvagoy.kirken.no

Speiderne i Norge feirer 100 år i år, og Stamsundspeiderne feiret jubileet sammen med oss denne kvelden. De hadde bakt tre flotte bløtkaker som til sammen dannet tallet 100. Vi fikk se lysbilder fra det siste årets speideraktiviteter. De deltok også entusiastisk med loddsalg og gevinstutdeling. Vi gratulerer speiderne med jubileet og benytter anledningen til å takke de dyktige speiderlederne for det viktige menighetsarbeidet de utfører. :-)

(fotograf: Terje Waag)