Flakstad/marit-elise-kruger-enge-.jpg

Stamsund urnelund: Marit Elise Krüger Enge gjorde jobben selv!

Publisert: 16/05-2011 av Arne Tveit

Urnelunden i Stamsund er en vakker kirkegård på baksiden av kirken. Den siste tiden er det flere som har ergret seg over den nedslitte muren ved inngangen til urnelunden som ødela for førsteinntrykket. Heldigvis er det noen som ikke bare ergrer seg, men gjør noe med det. Menighetsrådet fikk avklart at fellesrådet kjøpte maling hvis de fant noen til å gjøre jobben. Marit Elise Krüger Enge gjorde hovedjobben, og fikk noe hjelp fra Ellen Krüger. De brukte en del timer i forrige uke til jobben - og resultatet ble glimrende.

Økonomien både i Vestvågøy kirkelige fellesråd og i Vestvågøy kommune som vi får finansiering fra er så stram at vi ikke har noen mulighet til å få gjort alle de tingene vi ønsker å gjøre rundt på kirkene og kirkegårdene våre. Derfor hilser vi varmt velkommen folk som har lyst til å hjelpe oss, enten det er i form av egeninnsats eller i form av økonomiske midler. Ikke alle ting kan ordnes på denne måten, men sammen kommer vi mye lenger enn om vi skal vente på at fellesrådet skal klare alt med egne midler.

www.vestvagoy.kirken.no