Stamsund/konfirmanter-stamsund-2011.jpg

Vårens vakreste eventyr

Publisert: 16/05-2011 av Solveig Utvik

De mange konfirmasjonssøndagene fortoner seg for mange av oss som vårens vakreste eventyr. Både for konfirmantene selv, for familien og for alle som legger til rette for konfirmasjonene, enten det er ansatte eller frivillige, er dette hektiske, men veldig trivelige dager.

Søndag 15.mai var det Stamsund-konfirmantene som stod for tur. De 300 fremmøtte i kirka meldte om flotte opplevelser både på samtalegudstjenesten fredag og selve konfirmasjonsgudstjenesten søndag.

FULL KIRKE
Forrige søndag var det konfirmasjonsgudstjenester i Buksnes. Den søndagen var det hele 1350 gudstjenestedeltakere i Buksnes, fordelt på to gudstjenester.

Søndagen som kommer er det Valberg sin tur, deretter er det Hol før Borge avslutter årets "eventyr" 5.juni.