barn_og_unge/tween/tween-1.jpg

TWEEN FESTIVAL i Borge kirke

Publisert: 19/05-2011 av Arne Tveit

Vi ønsker alle som blir 11, 12 eller 13 år i år til TWEEN festival i Borge kirke med overnatting på Bøstad skole.

TWEEN kommer fra det engelske ordet between som betyr mellom. Det er for de som går i 5.-7.klasse og som er midt mellom å være barn og på vei mot å bli ungdom. Det arrangeres som et samarbeid mellom menighetene i Lofoten og Nordland KFUK-KFUM.

Under festivalen er fellesprogram for alle med underholdning lek og moro, men også gudstjeneste og forkynnelse. Det er aktivitetstid på lørdag, der det kan velges mellom basseng, band, speiding light, drama, matgruppe, sportY og media. Det betyr: mange muligheter!

Det fortsatt mulig å melde seg på. Gå inn på www.kfuk-kfum.no/nordland der er det mer informasjon og påmeldingsskjema.

www.vestvagoy.kirken.no