Buksnes/Div/lisaborud2.jpg

Konsert med Lisa Børud

Publisert: 14/06-2011 av Tore Bjørsvik

Lørdag 18. juni blir det konsert med Lisa Børud på Betel Lofoten, Leknes. En familievennlig konsert med en svært populær artist!!

Lørdag 18. juni arrangerer Betel Lofoten konsert med Lisa Børud. Konserten arrangeres i samarbeid med Buksnes menighet.

TID: Lørdag 18. juni kl. 17.00

STED: Betel Lofoten, Leknes

PRIS. kr. 100.-/80. Familiebilett kr. 300.                                                    Forhåndsalg av billetter fra begynnelsen av juni

Det som kjennetegner Lisa er at hun er en stille og rolig jente som liker å gjøre akkurat de samme tingene som jenter i hennes alder gjør. Hun begynte i første klasse høsten 2002, og synes det er helt topp å gå på skolen. Det hun liker aller mest utenom å synge, er nok å danse. Med årene er hun blitt en veldig erfaren artisk som trekker fulle hus overalt hvor hun har konserter. Lisa har solgt over 100.000 plater

Mange har bemerket at det ser ut som Lisa stortrives når hun står på scenen, og det stemmer veldig bra. Hun er aldri nervøs, men gleder seg til hver konsert. Det har blitt mange autografer å skrive, men dette synes Lisa bare er gøy. Hun får også ofte fan-brev fra liten og stor. Faktisk helt ifra 4 til 18 år!

Våren 2003 kom Lisa med sin andre cd og den heter ”Hjertevenn”. Der synger hun blant annet om sin egen ”hjertevenn” som er et gatebarn fra Bolivia. Gjennom Strømmestiftelsens fadderordning støtter Lisa og familien denne jenta med et fast beløp i måneden slik at hun kan få et bedre liv.

Samme år kom Lisa og Sofie ut med en jule cd som heter "God jul" hvor de synger både kjente og kjære julesanger i tillegg til noen som er mindre kjent.

I 2004 kom Lisa med sin fjerde cd som heter "Så takknemlig". Der kan vi høre sanger som "Gud i himmelen liker meg" og en gammel slager som pappa Thomas sang når han var mindre, nemlig "Tøff nok".

I 2007 kom "Favoritter" ut og har fått strålende mottakelse av både publikum og presse. Samme år kom ogfså "Bli med". På denne siste hører vi tydelig at Lisa begynner å bli tenåring både på stil, tekst og sound

I fjor kom "Mitt valg" som er en videreføring av den forrige platen