barn_og_unge/tween/Tween-2011-Lofoten64c.JPG

Stor aktivitet og entusiasme på Tween Festival i Borge

Publisert: 30/05-2011 av Arne Tveit

Årets tween-festival i Lofoten gikk av stabelen i Borge kirke nå i helga. Deltagerne var svært fornøyd og sliten etter en aktiv helg. Hva var det beste Tween Festivalen?  Noen svarer: Alt! Andre har sine yndingsaktiviteter

Tween er et begrep som beskriver de som er mellom barn og ungdom, between, det vil si 10-13 åringer. 41 tweens fra hele Vestlofoten møttes lørdag og søndag til aktivitet, temasamlinger, gudstjeneste, lek, vennskap og fellesskap.

www.vestvagoy.kirken.no

Tema som gikk igjen på temasamlinger og gudstjeneste var bønn, der vi bl.a. lærte fadervår-rap,  og lærte om bønnevandring. I løpet av lørdagen var det aktivitetsøkter med bassen, meida, sportY, matlaging, drama og band speiding light. Der alle kunne velge 2 aktiviteter. Dessuten stilte alle til kampkveld på lørdagskvelden.

www.vestvagoy.kirken.no

Søndagen var dagen for fellesaktivitet, som foregikk bland annet ved Høvdingehuset på Borg, og øving i felleskor. Dette koret deltok på gudstjenesten i Borge kirke, der også band og dramagruppa deltok.

www.vestvagoy.kirken.no

Tween-festival ble arrangert for første gang i Lofoten i 2010. Fra i fjor til i år har vi doblet oppslutningen. Med de positive tilbakemeldingene vi får både fra barn og voksne håper vi at den årlige tween-festivalen i Lofoten er kommet for å bli.

www.vestvagoy.kirken.no

(bildene er tatt av deltagere og Beate som var sjef for mediagruppa)