Diverse/kirkevalget-logo.jpg

Kirkevalg 2011: 2 av 3 stiller til gjenvalg

Publisert: 04/06-2011 av Arne Tveit

Valglistene til kirkevalget er nå klare. Det er gledelig å erfare at 2/3 av de faste medlemmene og 2/5 av varamedlemmene i de eksisterende menighetsrådene stiller opp for gjenvalg. Dette viser at mange opplever det som viktig og meningsfullt å være med i menighetsråd. Samtidig er det mange nye spennende kandidater som har sagt ja til å stille til valg. Under fanen kirkevalg 2011 kan en finne linker til valglistene for alle de 5 menighetene på Vestvågøy.

Under den samme linken finner en også de foreløpige kandidatlistene til bispedømmeråd og kirkemøte. Der stiller 3/4 av dagens medlemmer opp for gjenvalg. Til sammen er det 5 kandidater fra Lofoten til valget på bispedømmeråd.

Kirkevalget foregår samtidig med kommunevalget, mandag 12.september. Det går an å forhåndsstemme på et av kirkekontorene i deres åpningstider fra 10.august og frem til 9.september