Diverse/Watoto/fdad4bad20.jpg

En unik mulighet i Lofoten

Publisert: 30/09-2011 av Tore Bjørsvik

Watoto childrens choir, er kjent over store deler av verden og endelig besøker koret Nord-Norge og Betel. I oktober blir det stor konsert på Betel, med et kor som viser en sangglede og begeistring du sjelden har sett maken til. Sett av onsdag 5. oktober kl. 18.30

Watoto childrens choir kommer fra Kampala i Uganda. Barna er foreldreløse på grunn av krig eller aids, men selv om de har opplevd stor nød i sitt foreløpig korte liv har de fått tilbake gleden i livet sitt på grunn av Watotos utstrekte hånd. Det er en helt spesiell opplevelse å se deres glede og begeistring i denne sprudlende og rytmiske afrikanske sangen. Derfor ønsker vi deg velkommen til en uforglemmelig opplevelse med et fantastisk kor. Sett derfor allerede nå av onsdag 5. oktober. Kom og bli inspirert av barn som har mistet alt, men som likevel har funnet gleden fordi noen rakte ut en hånd og valgte å bry seg.

Korene har besøkt store deler av verden og gjennom leken afrikansk muskk og dans og gjennom personlige historier ønsker de å skape oppmerksomhet rundt situasjonen til foreldreløse barn og sårbare kvinner iu Afrika. Koret setter fokus på problematikken rundt HIV/AIDA, tidligere barnesoldater i Nord-Uganda og fattigdom