Buksnes/Buksneskirke/P9130072.JPG

Menighetsmøte om kirkestue ved Buksnes kirke

Publisert: 06/10-2011 av Tore Bjørsvik

Det har i mange år vært diskutert muligheten for å bygge en kirkestue ved Buksnes kirke. Nå inviterer Menighetsrådet til et menighetsmøte om saken. Sett av søndag 16. oktober.

En nedsatt gruppe har sett på noen av mulighetene og begrensningene og de leverte sin betenkning til MR for snart to år siden. Nå inviterer Menighetsrådet til et menighetsmøte søndag 16. oktober kl. 12.30 etter gudstjenesten i Buksnes kirke

En kirkestue vil i realiteten innebære salg av menighetshuset

Spørsmålene vi må få en samtale rundt er:

Skal vi bruke 100.000 på et forprosjekt?

Er vi i såfall villlig til å diskutere salg av menighetshuset?
Burde man også utrede alternative løsninger på Leknes, kanskje i fellesskap med fellesrådet?
Eller skal vi gjøre nødvendige oppgraderinger av menighethuset?

Vi håper at så mange som mulig vil prioritere dette møtet rett etter søndagens gudstjeneste. Det er viktig at alle kommer til ordet og får sagt det de har på hjertet.

Det er ikke utarbeidet egen "Innkalling". En endelig avgjøring av saken vil evt. skje på bakrunn av et forprosjekt med arkitekttegninger og kostnadsoversikt evt. med en alternativ løsning på Leknes

Betenkningen er tilgjengelig på kirkekontoret på Leknes for de som ønsker å forberede seg på problemstillingene. Betenkningen er ikke ment som en innstilling fra MR.