Stamsund/daapssakristi-1.JPG

Oppussing av Stamsund kirke

Publisert: 17/10-2011 av Arne Tveit

Stamsund kirke har fått to forbedringer, en ute og en inne. Inne har kirketjener Torleif Utnes pusset opp dåpssakristiet så det har blitt lyst og trivelig og mer funksjonelt. Ute har Lofotentreprenør reparert de verste ødeleggelsene i muren - mot kirkegården

www.vestvagoy.kirken.no

I innbruddet tidligere i år ble en del møbler og dekketøy ødelagt. Kirkevergen og menighetsrådet ble enig om at i stedet for å bruke pengene på direkte erstatning av det som var ødelagt, la en heller de samme pengene inn i oppussing og nye møbler til dåpssakristiet. Dermed kan dette rommet brukes til små møter, konfirmantundervisning, grupperom m.m.

www.vestvagoy.kirken.no

Utendørs er det en kjent sak at det trenges store og kostbare reparasjoner. Foreløpig har ikke fellesrådet penger til å starte dette arbeidet. Sist vinter ble imidlertid noe av muren så dårlig at en umiddelbar reparasjon var helt nødvendig for at ikke skadene skulle galloppere. Lofotentreprenør har nå fullført arbeidet. Malingen må utsettes til våren.

To dyktige murere