IMG_2168_(Large).JPG

En litt annerledes gudstjeneste

Publisert: 23/10-2011 av Frode Wigum

Stor stemning under mikkelsmessen i Borge kirke

Mikkelsmesse er englenes store dag i kirken, og i år ble den arrangert i samarbeid med flere gode medhjelpere fra Vestvågøy. Bibeltekster ble dramatisert, og presten som ble tildelt rollen som Peter ble puttet i fengsel. Bandet "Basses" spilte låter av Vamp, Bob Dylan og Åge Aleksandersen, og mange liturgiske oppgaver ble overlatt til nye medarbeidere. I tillegg var kirken pyntet med små engler.

En av de aller travleste aktørene under høymessen var Vegard (se bildet) som var alt fra korsbærer, engel i forbindelse med dramatiseringen av bibelhistorien, trommis og nattverdutdeler. Han meget klare kommentar etter vell utført arbeidsøkt var at "dette var kult!"

Det er tredje året at denne typen gudstjeneste er arrangert i Borge kirke, og den er utvilsomt kommet for å bli. En strålende fornøyd gjeng avsluttet kirkedagen med felles middag i menighetssalen.