P1018728_(Large).JPG

Speideropptagelse i Borge kirke

Publisert: 26/10-2011 av Frode Wigum

På tradisjonellt vis ble nye speidere tatt opp under en høytidelig seremoni i Borge kirke.

I over 30 år har KFUK/KFUM-speiderne i Borge drevet et aktivt og omfattende arbeid. Det mest imponerende med dette arbeidet er at lederne har vært de samme nesten hele tiden. I år er det ca. 35 barn i speiderflokken. De fleste er jenter, men også guttene er representert med en egen liten gruppe.

Speiderarbeidet er Borge menighet sin store stolthet, og med flotte arbeidsforhold i kjellerens underetasje driver de et variert opplegg. Men selv om at de indre fasilitetene er i orden tilbringes det meste av tiden utendørs, både sommer og vinter,  i den fantastiske naturen som omkranser kirkens område.

I en tid da barn- og unge tilbringer mer og mer av sin tid stillesittende foran data- og TV skjermer blir et aktivt og kreativt speidermiljø ekstra viktig å støtte opp om.