Borge/SolaForsvinnerFraBorge3.jpg

Allehelgensdag

Publisert: 03/11-2011 av Ken-Gøran Mikkelsen

I alle kirkene på Vestvågøy skal det være Allehelgensgudstjeneste for å minnes de døde. I Borge, Stamsund og Valberg kirker blir det ekstra musikk denne dagen.

Gudstjenesten i Stamsund kirke begynner kl 11:00, men kl 10:40 skal Ken-Gøran Mikkelsen ha en orgelresitasjon. Og under selve gudstjenesten blir han også å bidra på trompet.

I Valberg kirke begynner gudstjenesten kl 17:00, men kl 16:40 skal Andrey Pirozhkov ha en orgelresitasjon. Under selve gudstjeneste skal koret Havdur delta.

I Borge kirke kl 17:00 skal det nyoppstartede Lofotr Kantori delta på gudstjenesten med vakker sang, hvor man bl.a. får høre en bibelsk salme for denne dagen, Blott en dag, m.m. I tillegg vil Ken-Gøran Mikkelsen bidra på trompet.

Kirkene