hol.jpg

Tid for 4-årstreff og kirkebok i Hol menighet

Publisert: 09/11-2011 av Hanne Berg

Utdeling av kirkebok til 4-åringene er et av de selvfølgelige trosopplæringstiltakene i Den norske kirke. Menighetene på Vestvågøy har utdeling til forskjellige tider av året og nå er tiden kommet til Hol.

Førstkommende torsdag, 10.november kl.17.30-18.15 er det kirketreff for 4-åringene som bor i Hol menighet. Det er sendt ut invitasjon til de i medlemsregisteret som er født i 2007. Om noen ikke har mottatt invitasjon, men ønsker å delta, er det bare å møte opp. Kirketreffet er åpent for alle som ønsker å være med, døpt eller ikke.

På kirketreffet skal vi synge, høre en fortelling, finne skattekista, tegne, bevege oss.. og det blir kaffe til de voksne.

Søndag 13.nov kl. 11 er det "Gudstjeneste for store og små" med utdeling av kirkebok.

Velkommen til kirketreff og gudstjeneste!