kirken.jpg

23 dager igjen til årets julekonsert!

Publisert: 18/11-2011 av Ken-Gøran Mikkelsen

Salig Blanding har aldri hatt en julekonsert så lenge koret har eksistert. Det er med ekstra stor glede at blandakoret inviterer til en flott julekonsert i Borge kirke, søndag 11.desember kl 18:00.

Salig BlandingI nesten hele høst har koret øvet på på julerepertoaret, siden dette er "nytt" for de. Så det ligger an til at det kommer til å bli en flott opplevelse(!) i kirken, med mye variert musikk og flinke solister.

I første omgang kan man avsløre at det vil bli "solistvers" av korets egne medlemmer på noen av stykkene. I tillegg vil man få høre vakre og fløyelsemyke toner fra Kristin Dyrseth Strømnes Mikkelsen på kornett. Borge kirkes barnekor vil også delta med sin positive og energiske sangglede! I tillegg vil dirigenten bidra med et eller to musikalske innslag.

Mer informasjon og program vil komme på et senere tidspunkt.

Dirigent: Ken-Gøran Mikkelsen

Les mer på www.salig-blanding.no
Les om arrangementet på Facebook
Les om arrangementet på Vestvågøy kirkelige fellesråd