Hol/julekrybbe/hol-krybbe.jpg

Juleforberedelsene er i gang!

Publisert: 24/11-2011 av Hanne Berg

I år er det de eldste ungene i Multemyra barnehage som lager bildene til prekestolen i Hol kirke.

De siste to årene har unger fra Fygle og Arken barnehager lagd bilder til prekestolen.I år er turen kommet til Multemyra barnehage. Sju 5-åringer kom sist onsdag, ilag med to voksne, for å høre og "gjøre" fortellinga om da Jesus ble født.Fra ei eske fant vi fram alt som skulle til og ungene fikk se på alle dyrene og figurene før vi starta med fortellinga.

Josef og Maria skulle til Betlehem for å skrive seg inn i boka til keiseren, men de fant ingen steder å bo. Heldigvis var det en som spurte om de kunne være i stallen!

Ungene var med og flytta sauer og gjetere. De tre vise menn som kom gående helt fra hoveddøra! De måtte reise veldig langt for å se Jesusbarnet.

Hol kirke har galleri med langbord og der ble det formiddagsmat før tilbaketur og utetid.

Onsdag 7.desember blir det adventstund for barnehagene og da gleder vi oss veldig til å se de ferdige bildene.