Hol/barn/lysvaaken/baalkos.jpg

Lys Våken i Hol kirke

Publisert: 29/01-2013 av Marit Plener Gran

Forrige helg ble Lysvåken arrangert i Hol kirke med sporlek ute og inne, grilling rundt bål i kirkehagen, bibelfortelling og bibel-oppgaver, inspeksjon av tårnet og gudstjeneste søndag formiddag.

vestvagoy.kirken.no

Høydepunktet for mange var å sove i kirkerommet fra lørdag til søndag. Det meste av gulvplass ble brukt for at alle skulle få plass.

vestvagoy.kirken.no

Det ga en spesiell opplevelse av at kirken er et hjem for oss, vi får høre til i Guds hus og er alltid velkommen hit.Etter å ha hørt fortellingen fra Bibelen om "Sønnen som kom hjem igjen" sa en av jentene noe veldig flott: "Selv om vi gjør noe galt, så hører vi fremdeles med i familien".

vestvagoy.kirken.no

17 flotte gutter og jenter fra 5. og 6. klasse deltok sammen med flere ungdom og voksne.