Diverse/syng-med-oss.png

Syng med oss

Publisert: 21/02-2013 av Villy Angelsen og Arne Tveit

Flere menigheter på Vestvågøy går sammen om å arrangere ”gladsang-fest” i Lekneshallen søndag 24. februar kl 17.00. Her får du høre Vestvågøy Gospelkor, Northern Lights fra Adventkirken, kor fra Betel, solister og mange musikere. Og selvsagt blir det masse allsang, og kaker og kaffe attpå. Arrangementet er gratis.

Syng med oss Lofoten ble første gang arrangert i 2009, og den gang var det nærmere 500 mennesker som deltok. Denne gangen er det Buksnes menighet, Adventkirken på Leknes og Betel Lofoten som har gått sammen om arrangementet.

Her får du både høre flott korsang og dyktige solister, synge med på ”gode og gamle” sangskatter, og høre noen historier bak sangene. Dette er sanger som virkelig appellerer både til hjerte og hjerne, og som svært mange har et sterkt forhold til. Flere av sangene har fått ny og spennende musikalsk innpakning, der dyktige lokale musikere fra menighetene virkelig utfolder seg!

Arrangementet har fri entre. Det blir åpen kafè med kaffe og kaker før, under og etter arrangementet.