Fasteaksjon/fasteaksjon_2013.jpg

Fasteaksjon

Publisert: 16/03-2013 av Solveig Utvik

Natalie, Margrethe, Erling og Øyvind fra Flakstad og Moskenes er klar for årets innsamlingsaksjon til Kirkens Nødhjelps arbeid. De fleste bøssebærerne kommer på besøk tirsdag 19.mars, og noen starter allerede søndag 17.mars. Ta godt i mot bøssebærne (husk kontanter)!

40 000 bøssebærere over hele landet stiller opp for at mennesker over hele verden skal få det bedre. Pengene som kommer inn går til Kirkens Nødhjelps prosjekter over hele verden, både nødhjelp og utviklingsprosjekter. Tema er "sammen FORandre".

Flere menigheter trenger flere bøssebærere, deriblant Moskenes og Buksnes. Har du mulighet til å bruke noen timer tirsdag ettermiddag FOR andre? Hvis du kan stille opp i Buksnes, møt på menighetshuset kl 17 sammen med konfirmantene og meld fra til lederne at du er kommet (TAKK!!)