Det som brukes, det........ blir skittent

Publisert: 08/04-2013 av Kristin Lindberg

Når vårsola kommer frem, oppdager vi gjerne hvor skittent det er blitt over alt og vi ser gjerne at det skulle vært fiksa litt både her og der.  Derfor innviterer Buksnes menighet til dugnad både på menighetshuset og i kirka, sånn at ting er litt på stell til våren og konfirmasjonen kommer.

Tirsdag 16 april kl.18 blir det vaske- og malingsdugnad på menighetshuset.  Vi vasker kjøkkenet og vinduer i 1.etg.  Panelvegger i kontorfløya, samt to vegger på bomberommet skal males.

Tirsdag 23.april kl.18 - 20 blir det vaske-og pussedugnad i Buksnes kirke.  Det stunder mot konfirmasjon og det vil være fint med en liten ekstra innsats sånn at kirka kan "stråle" når vi skal ta i mot så mange mennesker.  Kirka er et viktig bygg for mange i Buksnes og vi håper mange tar med godt humør og kommer for å gjøre en felles innsats for kirka og bygda.

Ta gjerne med bøtte/tuer og det du ellers tror du kan få bruk for.