barnogunge/taarnagent.JPG

TÅRNAGENTDAG I BUKSNES KIRKE

Publisert: 12/04-2013 av Kirsti Evensen Bjåstad og Arne Tveit

Søndag 21.april 2013 inviterer Buksnes menighet 8-åringer til å være agenter for å løse oppdrag i kirka.

cc

Vi starter med agentmøte, der vi får vite hvilken sak vi skal løse. For å løse saken må vi rundt i mange hemmelige rom i kirka på forskjellige oppdrag.

Kirketårn og andre hemmelige steder

Kirketårnet er en skjult skatt for mange barn. Det har vi lyst å gjøre noe med. Barna kan få klatre opp i kirketårn denne helgen, men vil også utforske om det finnes andre hemmelige eller lite kjente steder i kirkene.

Bibelens fortellinger

I Bibelen, mysterienes bok, finner agentene både agenttips og fortellinger som hjelper dem å løse oppdrag.

Nettsted for barn

Søndagsskolen har utviklet nettstedet www.tarnagentene.no. Her kan alle barn bli Tårnagenter. De kan få et eget agentbevis og løse enda flere oppdrag. Tårnagenthelgen er utarbeidet av Kirkerådet i samarbeid med Søndagsskoleforbundet.

Påmelding

Den enkleste måten å melde seg på, er ved å gå på den elektroniske påmeldingen. Den finner dere her

cc