Rekordmange barn i Borge kirke under Tween-festivalen

Publisert: 28/04-2013 av Frode Wigum

60 barn fra Vest-Lofoten og Tverlandet utenfor Bodø hadde den siste helga i april Borge kirke som base for den årlige Tween-festivalen. Dette er den norske folkekirkens storsatsning på aldersgrupen som går i 5,-7.klasse.

Fra fredag kveld til søndag ettermiddag var det et stor aktivitetesniva i og omkring Borge kirke. Det ble sunget, danset, dramatisert og konkurrert på ulike måter. Det var derfor en sliten, men engasjert gjeng, som søndag kl.17.00 inviterte til familiegudstjeneste i kirken.

Og seremonien ble en stor opplevelse, der barna deltok fra første til siste ledd. Det er menighetene i Vest-Lofoten som arrangerer denne festivalen i lag med Nordland krets av KFUK / KFUM, og det rekordstore antallet deltagere tyder på at de har truffet godt med konseptet.

I løpet av helga kunne deltagerne velge mellom ulike aktiviteter. Og det var felles samlinger med sang, bibelfortellinger, kampkveld og grilling ved Borgpollen

tween.Borge

tween Borge