Avskjed med kirkeverge Arne Tveit 9. mai kl. 11.00

Publisert: 08/05-2013 av Marit Plener Gran

I forbindelse med gudstjenesten i Valberg kirke på Kristi Himmelfartsdag, vil Vestvågøy Fellesråd og menighetene på Vestvågøy ta formell avskjed med kirkeverge Arne Tveit.  Han slutter som kjent som kirkeverge i slutten av juni.

Gudstjenesten er en felles-gudstjeneste for hele Vestvågøy, og vi håper mange kommer for å delta på denne, og samtidig være med og takke kirkevergen for det arbeid og den innsats han har gjort for kirken på Vestvågøy.

Gudstjenesten begynner kl. 11.00. Sokneperestene i Hol og Stamsund har ansvar for gudstjenesten sammen med prosten og organist Ken-Gøran Mikkelsen.  Lofotr-kantori deltar også.

Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe; inne eller ute, og dersom været er bra blir det mulighet for grilling og aktiviteter utenfor kirken.

Velkommen!