Diakoni/padling_sommertreff12.JPG

Sommertreff 14-16.juni

Publisert: 28/05-2013 av Solveig Utvik

Planleggeing til årets sommertreff med utviklingshemmede er i god rute. I år møtes vi på Leknes, Brustranda camping og i Stamsund kirke

Årets treff er det 5 i rekken. Fra i fjor ble treffet omgjort fra høst-treff til sommertreff, noe som gav mulighet for å gjennomføre flere ute-aktiviteter. På årets treff blir det mulighet for enda flere aktiviteter, både padling, riding med hester fra "Lofothest", båt, orienteringsquiz og spill av ulike slag.

Treffet starter med bli-kjent kveld på Menighetshuset på Leknes fredag kveld, fortsetter med aktivieter og grilling i Valberg på lørdagen og avslutter med gudstjeneste og middag på søndagen i Stamsund kirke.

Vi har allerede en god gjeng som er påmeldt, men det er plass til flere, både deltagere og hjelpere. Hvis du vil bli med kontatk Solveig på 99417107, eller mail diakon@vestvagoy.kirken.no

Her fra fjorårets treff i Borge