Misjon/nepal/nepallue1.jpg

Luene er kommet frem til Nepal

Publisert: 12/06-2013 av Kristin Lindberg

Å sende pakker til andre sida ev jordkloden tar sin tid, men nå er endelig eskene med luer, sokker og pledd som vi sendte i april, kommet vel frem til sykehuset i Okhaldhunga, Nepal, hvor Kristin og Erik Bøler jobber i regi av Normisjon.

Kristin Bøhler skriver:

«Lofot-luene er kommet vel fram! – Og det var mange.

Det var imponerende arbeid og fine farger. Luene sitter godt og kan passe til mange hoder det første året. Jeg har pakket luer fra din sending til alle kommuner der vi er involvert som vi kan bruke som julegave neste år. Da gir vi en lue til alle barn som kommer for vaksinasjon når kuldetiden står for døren. Men vi har rikelig til bruke her også for de nyfødte. Du kan se et bilde av en som fikk gleden av flittige Lofotfingre. Hjertelig takk til dere alle det varmer hjerter og hoder.»

nepal luer

Kristin og Erik Bøhler har fått laget en kalender med bilder fra sykehuset og arbeidet som de driver i Nepal. Bildene i kalenderen er tatt av nordmenn som har vært på besøk opp gjennom årene som Kristin og Erik har vært i Nepal. Denne kalenderen vil de ta med til Norge nå i sommer og vi kommer tilbake til dette senere om hvordan vi kan få kjøpt denne, for på den måte å støtte arbeidet i Okhaldhunga.

nepal luer