Årets loppemarked på Oppdøl bedehus

Publisert: 21/08-2013 av Hanne Berg

For deg som er interessert i gammelt porselen, Norgesglass og andre glass, julepynt og bokser, ”krushuinna”, eller  rett og slett skattejakt …Oppdøl bedehus er stedet akkurat nå!

Da vi kom sto det allerede en god del biler med mange forventningsfulle som ønsket at klokka skulle bli ti. Døra ble åpnet og duften av kaffe og vafler var ikke å ta feil av. Langbordet sto dekket for de som ønsket en kaffetår og på kjøkkenet tre damer med ansvar for at det var nok av alt. Vaflene og trollkremen anbefales!

Salen fyltes ganske raskt av damer med kurv, og også noen menn. Noen målbeviste, mens andre var spent på om dette var dagen for et kupp!  Småprat og latter. Det er ikke fort gjort å finne skatter.

Hørt og sett

”Er det store Jesusbildet til salgs?” … ”Ja, alt som står løst!” …. ”Det var et kupp!”

”Er det pepperkakeformer oppi der? Jeg skulle hatt en mann og en dame for å henge på dodøra.”

”Disse glassene var fine! Jeg begynner å samle på dem..akkurat nå!”

Et viktig hus i bygda

Vi synes dette er et viktig hus å beholde i bygda, sier Anita Ellingsen. Gjennom året blir det utleid til minnesamvær, bursdager og konfirmasjonsselskap. Høst og vår er det gudstjeneste her så det fyller en viktig funksjon. Leieinntekter, loppemarkedet og lotteri er viktige inntektskilder for å betale strøm og forsikring.

Styret for Oppdøl bedehus arrangerer loppemarkedet og står for utleie. I styret er Henny Salomonsen, Ragnar Pedersen, Anita Ellingsen, Aud Hansen, Randi Salomonsen, Reidun Hansen og Ella Lykseth.

Høstens gudstjeneste på Oppdøl bedehus er 27.oktober kl.11

Loppemarkedet er åpent onsdag 21. og torsdag 22.august. Kl.10-18 begge dagene. Lotteri og salg av kaffe,kake,vafler og trollkrem. Velkommen!