Diakoni/Sommertreff2014/sommertreff2014.kirka.jpg

Stort engasjement på årets sommertreff

Publisert: 16/06-2014 av Solveig Utvik

Sommertreff med utviklingshemmede ble arrangert på Brustrana camping og Borge kirke nå i helga. Det ble mange flotte opplevelser.

Lørdagen møttes vi på campingplassen, til felles aktivitet, sang og lek. Etter en bedre lunch med grillmat kom hester fra LofotHest, og vi kunne ri, være med på bocha, kubbespill og mye annet.

Søndag møttes vi i Borge kirke. Vi øvde inn sanger og drama om "sønnen som kom hjem". Fantastisk engasjement! Prest og organist hjalp til med innøvingen.Og vi fikk en god gudstjeneste opplevelse, der mange bidro på ulike måter både med tekst-lesing, dramatiskering, lystenning, nattverdmedhjelper og sang.

Vi hadde seks frivillige hjelpere som gjorde en fantastisk innsats. Tusen, tusen takk til dem!!!