Det nærmer seg tiden for den årlige høstutflukten!

Publisert: 19/08-2014 av Hanne Berg

Mandag 8.september arrangerer menighetene på Vestvågøy felles busstur østover til vestre Vågan.

Felles høstutflukt

Menighetene på Vestvågøy inviterer til felles høstutflukt andre uka i september. Dette er blitt en tradisjon som får stadig større oppslutning. I år går turen østover, med Henningsvær som første stoppested. Etter pause med kaffe og bolle på Henningsvær Lysstøyperi & Cafe blir det god tid til en spasertur og mulighet for å stikke innom gavebutikken DROPS og glassblåserne i Engelskmannsbrygga. Turen videre går via Brenna til Gimsøy kirke hvor det blir informasjon om kirkestedet og kirka. Vi benytter anledningen til en andaktstund før kursen settes direkte mot Skolestua kafé i nord- Borge hvor middagen venter. Etter middag og åresalg fortsetter turen rundt Havern før vi vender nesa hjemover. I løpet av dagen blir det fortellinger, kanskje en sang eller to og informasjon om stedene som passeres. I infobrosjyren finnes tidspunkt for avreise, tider underveis og retur.

Fra middagen på Melbu hotell høsten 2013

Blir du med?

Høres det fristende ut med en dag i godt selskap? For 500 kr får du bussturen, kaffe og middag. Meld deg på innen 2.september til tlf.76056730 (sentralbordet er åpent tirsdag-fredag kl.10-14) eller send e-post til: diakon.stamsund@vestvagoy.kirken.no

Fra menighetene på Vestvågøy deltar Kjersti Konsmo, Kristin Lindberg, Synnøve Klausen og Marit Plener Gran.