Borge/Trosopplaering/Seks-aaringer_2014.jpg

Skolestart markert i Borge kirke

Publisert: 18/08-2014 av Solveig Utvik

En stor begivenhet i livet er første skoledag. Noen av første klassingene i Borge og deres foreldre og familie møtte i kirka for å markere dette.

Det ble en fin stund med bønn og lystenning for førsteklassingene. Alle fikk også hver sin kirkebok for 6 åringer. Under gudstjenesten sang vi noen av sangene som står i kirkeboka. Frode-prest snakket om hvor spent man kan være når man skal gjøre noe for første gang, sånn som å begynne på skolen. I dagens bibeltekst (1.Pet 3,8-13) oppfordrer Peter oss til å velsigne hverandre. Å velsigne betyr å ønske hverandre alt godt, ønske lykke til. Velsignelsen går til alle førsteklassinger og andre som har noen utfordringer foran seg.

Høsten fører med seg flere gode begivenheter for barn og unge: Borge barnekor starter opp igjen, her er både seksåringene og de som er eldre velkommen. Kirkeklubb er et nytt tilbud for samme aldersgruppe, en onsdag i måneden, like etter barnekor-øvingen. For 4 og 5 åringene starter Minin opp igjen i oktober, nå også med samlinger på høsten. Babysangen er også igang i oktober.