Medarbeidersamling i Sulitjelma

Publisert: 27/08-2014 av Hanne Berg

Med temaet ”Ei åpen dør og mer himmel på jord” inviterer Sør-Hålogaland bispedømmeråd til inspirerende medarbeidersamling i Sulitjelma tredje helg i september.

Alle kategorier frivillige og ansatte i menigheter og organisasjoner i Sør-Hålogaland Bispedømme er invitert til den årlige medarbeidersamlingen i Sulitjelma19.-21.september.

Fredag kveld åpner biskop Tor B. Jørgensen med temaet: ”Menighetsutvikling i folkekirken. Muligheter og utfordringer mellom visjon og samfunnsutvikling i endring.”

Valgmulighet

Helga byr på et variert program med en viss grad valgmulighet. Det er lagt opp til fire forskjellige turer lørdag formiddag. En av dem er ”Kirkegården forteller- også en arena for trosopplæring”. Andre alternativ er gruvemuseet, gruvelandsbyen Jakobsbakken, eller kanskje et gruvebesøk?

Seminarer og festaften

Lørdag ettermiddag byr på fire forskjellige gruppeseminarer: ”Menighetsutvikling”, ”Livstolkning og livsmestring i trosopplæringen”, ”Erfaringsdeling om gudstjenestelivet” og ”Tenke globalt, handle lokalt”. Her er det tema som kan være interessant for både ungdomsledere, kirkeverter, konfirmantmedhjelpere, speiderledere, utvalgsmedlemmer, misjonsforeningsdamer (og herrer)...mfl.

Lørdagen avsluttes med festaften og måltid. Det er anledning til å bidra med programinnslag.

Hva skaper gode fellesskap i menighetene?

Søndag morgen står dette temaet på planen før gudstjenesten sammen med Sulitjelma menighet. Helga avsluttes med lunch kl.13.00

Mer informasjon og påmelding

Fullstendig program for helga, med priser og kontaktinformsjon, finner du på hjemmesida til Sør-Hålogaland Bispedømmeråd. http://www.kirken.no/sor-haalogaland/

Påmelding gjøres også der.