Facebook_like_buton.png

Kirka på Vestvågøy

Publisert: 24/09-2014 av Ken-Gøran Mikkelsen

Vi har opprettet en felles side for Kirka på Vestvågøy, på det sosiale mediet Facebook.

Etter å hatt forskjellige grupper, sider, o.l. på det sosiale mediet Facebook for hver enkelt menighet m.m., har vi som nevnt opprettet en felles side for "Kirka på Vestvågøy". Her vil man kunne holde seg oppdatert med hva som skjer her og der, som f.eks. gudstjenester, konserter, babysang, barnekor, utdeling av bøker, lys våken, osv. I tillegg vil man selvsagt kunne ta kontakt med oss via facebook.

Husk å trykke på LIKER på siden til Kirka på Vestvågøy :-)

I tillegg vil de som bruker Instagram, bruke emneknaggen/hashtag #kirkapåvestvågøy når det deles bilder hvor "Kirka på Vestvågøy" er involvert. Bilder som deles på Instagram, vil vises på hjemmesiden (lenger ned på høyre side).

Intagram