Nyhetssak_30092014_-_familiemiddag_i_Hol.jpg

Familiemiddag i Hol

Publisert: 30/09-2014 av Monica Østeig

Mange føler seg fanget i tidsklemma. Hente barn i barnehage, på skole, reise hjem, lage middag og så ut på diverse aktiviteter. Ofte skjer alt hals-over-hode, og man sliter med å finne roen i en hektisk hverdag.

Hol menighet har kommet opp med en genial løsning!

Onsdag 24. september inviterte Hol menighet barn fra 0-6 år (tilhørende Hol menighet) og deres familier til familiemiddag på Fygle skole.

Fra kl. 16 var familiene hjertelig velkomne til å bruke litt tid og energi i gymsalen før det ble servert middag kl. 16.30. Etter middagen tok Marit prest med seg barna til en liten samlingsstund med sanger og fortelling.

Da samlingsstunden var ferdig, var det frukt, saft og kjeks til barna. De voksne fikk kaffe i koppen og virket veldig fornøyd med det.

Flere av deltakerene fortalte at de satt pris på å få komme til ferdig dekket bord, og å kunne bruke tid og energi på å gjøre noe sammen med barna, samtidig som de traff andre familier.

Datoer for de neste familiemiddagene er: 29.oktober, 26.november og 17.desember.

For nærmere informasjon og påmelding, ta kontakt med Monica Østeig på tlf 909 202 61