Tid for medarbeiderfest i Buksnes menighet

Publisert: 09/10-2014 av Hanne Berg

Buksnes menighet på Vestvågøy favner vidt, både geografisk og innholdsmessig. Vi har nylig hatt gudstjeneste på Uttakleiv, speiderne på Ballstad har starta opp, på Leknes var det formiddagstreff sist onsdag. ..og så er det ikke lenge til Hallovenn.

Dette er noen få eksempel på det levende engasjementet mange har, i menigheten vår. Uten mange som engasjerer seg ville vi ikke hatt bredden i aktiviteter og tiltak for både store og små. Man kan spørre seg hva som er motivasjonen.. Interesse, sosialt samvær, glede, tro, ansvarsfølelse, fellesskap.. er noen ord som blir brukt. Vi håper å få prate mer om det på

Medarbeiderfesten på Buksnes menighetshus onsdag 15.oktober kl.18.30-21.00.

Menighetsrådet og staben inviterer alle som på en eller annen måte gjør en innsats for andre gjennom deltakelse i eks. utvalg, som kirkevert eller tekstleser, med i kirkekoret, leder for barn og ungdom, i styre og stell på bedehusene, misjonsforening, de som lager kirkekaffe.. og andre.

Invitasjon er sendt ut men vi er usikker på om den er kommet fram til alle. Håper at de medarbeiderne som har anledning til å delta melder seg på til sentralbordet (76056730) i løpet av fredag 10.oktober.