Årets høstmesse på Buksnes menighetshus

Publisert: 14/10-2014 av Kristin Lindberg

Like sikkert som at høsten kommer, er det at det blir høstmesse på menighetshuset på Leknes.  I år blir den torsdag 6 - lørdag 8 november.

Høstmessa på menighetshuset er en årlig tradisjon som samler mange mennesker, både for å gjenomføre arrangementet og som deltakere.  Man kan godt si at høstmessa har en funksjon som lim i menigheta.  Mange bidrar til felles glede og nytte.  Og det gode resultatet i kroner og øre har avgjørende betydning for drifta av huset.

Styret for huset er nå godt i gang med forberedelsene, og nå er det viktig å komme i gang med forhåndssalget på loddbøkene.  Så hvis du liker å møte mye hyggelig folk og liker å selge lodd, så ta kontakt med Gustav Karlsen på tlf.970 92 996.  Er det ellers ting du ønsker å bidra med, kontakt Kristin Lindberg på tlf.97 63 53 01.