Diakoni/Kranseverksted/kranserverksted2013_underarbeid.jpg

Kranseverksted i forkant av Allehelgendag

Publisert: 14/10-2014 av Solveig Utvik

Suksess fra i fjor gjentaes. 28.oktober blir det mulighet til å lære å lage krans som er fin til å legge på et gravsted.

Allehelgensdag 2.november inviteres alle som har fulgt noen til graven i året som gikk, til minnestund i kirkene. Det kan være fint å møte andre i samme situasjon og derfor inviterer vi til kranseverksted, der vi lærer å lage krans av einekvister. Kransene kan pyntes med sløyfer og annen pynt som fåes kjøpt under samlingen.

Invitasjonen går i første omgang til alle som nylig har mistet noen, men så langt det er plass er alle som har lyst hjertelig velkommen til å melde seg på.

Tid: Tirsdag 28.oktober kl 19-21

Sted: Buksnes menighetshus, Tamyra 24, Leknes

Påmelding: kirkekontoret tlf 76056730 (tirsdag-fredag kl 10-14), eller diakon på 98017632 (gjerne sms)

Ta med: Eine-kvister som hentes i marka, gjerne en tang til å klippe dem med (vi har en del ektra, hvis du ikke får tak i)