P1060404.JPG

Fullt hus på høstfest i Stamsund

Publisert: 21/10-2014 av Kjersti Konsmo

Tirsdag 14.10 arrangerte Stamsund diakoniutvalg høstfest på Dag- og Velferdssenteret.

Det ble en veldig trivelig kveld, noe mange var med og bidrog til. Bjørn Arne Thorbjørnsen sang og spilte gitar for oss, Robert Solberg spilte trekkspill til allsangen og Kirsti og Ingbritt leste dikt. I anledning Prøysenjubilèet fortalte Aud prest om dikteren og siterte fra flere av hans sanger. Arna Grønbeck og Magda Langstrand ble også hedret for lang og tro tjeneste i diakoniutvalget gjennom til sammen 58 år.

Damene i diakoniutvalget disket opp med god mat og nykokt kaffe. Praten gikk lystig rundt bordene og allsangen hørtes nok langt utenfor husets vegger!  Diakoniutvalget gleder seg over godt oppmøte og satser på en ny fest over nyttår engang.

Høstfest

Høstferie