Vi nærmer oss Lofotnatta-vest 2016!

Publisert: 28/01-2016 av Hanne Berg

”Lofotnatta” samler kirkekonfirmantene i vest-Lofoten til aktiviteter, lek, måltid og gudstjeneste fredag 12.februar

11 lag til sammen. Hvem blir best?

En av målsettingene med arrangementet er at ungdommene skal bli kjent med hverandre på tvers av steder og menighetsgrenser. Konfirmantene deles derfor i 11 lag med ca 10 på hvert. Hvert lag har 1-2 ungdomsledere som skal følge laget gjennom hele kvelden, hjelpe til med praktiske ting, motivere, passe på at laget er til rett sted til rett tid osv.

Lagene skal samle poeng ved å delta på forskjellige aktiviteter. Hver deltakelse gir poeng så desto flere som er med på aktivitetene..mer poeng til laget. Kl.22.30 blir det avslørt hvem som har klart å få flest. Det er mange måter å være best på så ”beste lag” er ikke den eneste premien!

Gudstjeneste kl.23.15

Etter aktivitet, lek og premiering går vi til guds- tjeneste i Buksnes kirke. Dette er en naturlig avslutning på konfirmanttreffet i regi av kirka i Vest-Lofoten. Foreldre/foresatte er selvfølgelig velkommen! Parker ved hallen og bli med å gå til kirka. Etter gudstjenesten hentes ungdommene ved Gravdalshallen.

Tusen takk til hver enkelt som bidrar til en flott kveld!

Vi som har konfirmantansvar er veldig glad for all dugnads(vel)vilje for å få til et konfirmanttreff for Vest-Lofoten! To uker før arrangementet er mange oppgaver fordelt og på plass men det er enda noen hull som skal fylles før vi er i mål.