kirker/stamsund.krk.plakat.JPG

MUSIKKGUDSTJENESTE

Publisert: 04/02-2016 av Ken-Gøran Mikkelsen

Sjelden får kirkemusikerne på Vestvågøy gjøre gudstjenester sammen, men søndag 7.februar kl 17 i Stamsund kirke skjer altså det historiske.

Lofotr KantoriDette blir en gudstjeneste utenom det vanlige, med masse musikalske innslag for å virkelig understreke det kristne budskapet, hvor f.eks. ord ikke strekker til. "Forkynn evangeliet, om så med ord", skal Frans av Asissi visstnok ha sagt.

Det blir masse vakker musikk å få med seg denne dagen i Stamsund kirke; nydelig korsang fra Lofotr Kantori, orgelbrus, flott liturgisk musikk, herlige toner fra flygelet, solistinnslag (sang og instrumentalt), m.m.

Liturg er Ken-Gøran Mikkelsen, og Andrey Pirozhkov er organist.

Dato: Søndag 7.februar, 2016
Kl.slett: 17:00
Sted: Stamsund kirke
Medvirkende: Kantor Ken-Gøran Mikkelsen, organist Andrey Pirozhkov, Lofotr Kantori, Svein Lindberg (sang) og Mari Therese Martinussen (eufonium).

VELKOMMEN!

FlygelAndrey Pirozhkov