Dugnad på Menighetshuset

Publisert: 21/04-2016 av Kristin Lindberg

Fra tid til annen inviterer styret for menighetshuset på Leknes til dugnad.  Denne gangen er det i hovedsak vasking som står på dagsorden.  Mandag 25 april kl.18 håper vi så mange som mulig dukker opp med vaskebøtte og godt humør.

Og forberedelsene er allerede godt i gang. De som var innom menighetssalen i dag opplevde nok at der var uvanlig "luftig" og lyst. Alle gardinene er nemlig tatt ned og er til vask. Mange kroker og kriker trenger en vårpuss og etter en sesong med mye vaffelsteiking trenger også kjøkkenet en runde med såpe og vann. Fint om du tar med vaskeutstyr, så stiller vi med vaskemidler av ymse slag.

Alle "vaskeglade" er hjertelig velkommen og hvis du ikke er så glad i å vaske til vanlig, så er det jo adskillig triveligere å gjøre slikt arbeid sammen med andre.  Og ingen dugnad uten kaffepause!