Gravdal bedehus, et lokalt treffsted!?

Publisert: 07/06-2016 av Hanne Berg

I tre uker har det nå vært ÅPENT HUS onsdag formiddag og vi erfarer at det må kokes stadig mer kaffe.

Hver onsdag mellom kl.11-13 er bedehuset åpent. Det ser ut for at dette blir en fast ordning inntil videre. De som kommer innom kan forsyne seg med kaffe og vaffel. For å dekke utgiftene kan valgfritt beløp legges i "kaffeskåla". Overskudd går i sin helhet til Gravdal bedehus. Det er ikke noe program men flere har funnet ut at et strikketøy supplerer praten og kaffen.

Tidligere år har det vært arrangert loppemarked på bedehuset og brukbare rester har vært stuet bort på kvisten. Nå er en del av loppene kommet fram i lyset og plassert ut på "Loppeloftet". Når det er åpent hus er loftet åpent for en kikk og kanskje et kupp.

Skolebarn har vært innom på slutten av dagen og nå har vi tatt med noen spill så de har noe å holde på med. Gulvteppe beregnet på småbarn er også på plass så nå begynner det å bli tilrettelagt for alle generasjoner.

Alle er hjertelig velkommen til menighetens variant av sjømannskirkekafeen.