sommerkonsert2015_publikum.jpg

Årets sommerkonsert i Borge kirke

Publisert: 23/06-2016 av Ken-Gøran Mikkelsen

Torsdag 7.juli kl 20 blir årets sommerkonsert avholdt i Borge kirke, og som vanlig med gratis inngang.

Siden 2008 har det vært en hel konsertserie med ukentlige sommerkonserter i Borge kirke, som har hatt en bra oppslutning. Da den som er (kirke-)musikalsk ansvarlig i Borge menighet er i pappapermisjon for tiden, blir det i år kun avholdt én konsert, og datoen er satt til TORSDAG 7.JULI KL 20:00.

På denne konserten, som blir en litt utvidet konsert, får vi høre Ken-Gøran Mikkelsen på orgel, piano og kornett/trompet. Og med seg på konserten har han Mari Therese Martinussen på eufonium. Les mer om konserten på vår hjemmeside her.

Årets utøvereMan vil få høre norske og samiske folketoner, klassisk musikk, og moderne musikk fra i dag. Alt dette i flotte og spennende arrangementer for enten orgel, kornett/trompet, eufonium og piano. Mens man venter på at årets "Lofoten Sommerkonsertr" skal avholdes, kan man nyte denne godbiten fra fjorårets konsert, som forøvrig ble en stor suksess på facebook, med over 54.000 visninger. Se videoen her.

DATO: Torsdag 7.juli, 2016
KL.SLETT: 20:00
STED: Borge kirke

MUSIKERE:
Ken-Gøran Mikkelsen (orgel, piano og kornett/trompet)
Mari Therese Martinussen (eufonium)

GRATIS INNGANG (kollekt ved utgang)