Diakoni/Sommertreff/sommertreff2016/sommertreff.ikirka2016.jpg

Engasjement og glede på årets sommertreff

Publisert: 26/06-2016 av Solveig Utvik

I denne siste helga i juni ble kirkas tradisjonelle sommertreff avviklet. 16 deltagere og mange hjelpere var med lørdag og søndag.

Lørdagen møttes vi på Fygle skole til aktivitet, lek og grilling. Nytt i år var Cesilies fantastiske hest og vogn. De som ville fikk en fin tur på veien mot Holsøya. Ellers var det blant annet fribeegolf, potetløp og flaskebowling. På tross av at det var en kald junidag, var humøret bra og innsatsen fantastisk.

Søndagen møttes vi igjen i Borge kirke. Dagen gikk med til å forberede gudstjeneste med dramatisering, sang, bønn, prosesjon og lesing. Dagens tekst var da Saulus møtte Jesus ved at det kom et sterkt lys (se Apostlenes gjerninger kap 9), og tema var derfor lys og at vi kan være lys for hverandre. Gudstjenesten ble en god opplevelse.

Takk for fellesskapet denne helga!