IMGP2911.JPG

Blir du med på pilegrimsvandring?

Publisert: 11/08-2016 av Hanne Berg

Søndag 14.august kl.11 er gudstjenesten i Buksnes menighet lagt til Uttakleiv grendehus og i forkant kan de som ønsker delta på en times enkel pilegrimsvandring.

En pilegrimsvandring er både en fin tur og en mulighet for undring og ettertanke underveis. Selve vandringen har en verdi i seg selv i møtet med naturen, medvandrerne og den treenige Gud.

Turen starter kl.9.30 fra parkeringsplassen ved Hauklandstranda. Vi har lagt opp til to alternative vandringer, en langs veien rundt fjellet og en som følger gammelveien over fjellet.

Det skal være mulig for den enkelte å kunne vandre i stillhet, men også anledning for samtale for de som ønsker det. Underveis blir det noen felles stopp hvor det skal leses utvalgte tekster.

På grendehuset samarbeider Buksnes og Hol bygdekvinnelag og Uttakleiv grendelag om å tilrettelegge for gudstjenesten og etterpå  arrangerer de kirkekaffe. Offeret denne søndagen går til grendehuset.

Alle er hjertelig velkommen til å delta i vandringen eller komme direkte til gudstjenesten!