Dukke_med_klaer_nyhetssak010916.jpg

En gammel tradisjon holdes i hevd

Publisert: 01/09-2016 av Turid Pedersen

Gravdal misjonsforening inviterer også i år til misjonsbasar på Gravdal bedehus. Det er blitt stadig mer vanlig med ”messer”, men hva er basar?

Gratis mat og kaffe

På basar kjøper man ikke mat og kaffe men heller lodd for pengene.

Lotteri og åresalg til inntekt for misjonsprosjektene.

I forkant av basaren foregår det loddsalg til hovedlotteriet som har varierte premier, fra dukke med vogn og klær, til kubbspill, matvarer og pyntegjenstander. Lotteriet trekkes denne kvelden. På basaren får man kjøpt ”årer” og det blir trekking av egne premier på disse loddene.Alt av inntekter går uavkortet til misjonsprosjektene som Buksnes menighet støtter, sosialt arbeid på Madagaskar og sykehuset i Nepal. Det blir litt misjonsinformasjon men også tid til en god prat rundt bordene.

Andakt og sang

Sokneprest Marit Plener Gran skal ha andakt og Sangglede synger og spiller.

Gravdal misjonsforening ønsker alle hjertelig velkommen torsdag 15.september kl.18.00.